creditcards

1-2 dages leveringstid
Gratis fragt ved køb over 499,-

Tom kurv

L'Oreal Serioxyl 1 Fuller Hair Anti-Thinning Programme Set

Email
L'Oreal Serioxyl 1 Fuller Hair Anti-Thinning Programme Set
loreal-serioxyl-1-fuller-hair-anti-thinning-programme-set-0

Vurdering: Endnu ikke vurderet

Pris: 399.00 DKK

Producent: L`oreal

Beskrivelse

L'Oreal Serioxyl 1 Fuller Hair Anti-Thinning Programme er et 3-trins program, som gør håret fyldigere at se og føle på. Det aktive ingrediens Glucoboost gør at håret føles tykkere, og øger tætheden. Systemet er bygget op omkring en shampoo, conditioner og en mousse, som giver dig det absolut bedste resultat indenfor bekæmpelse af tyndt hår. Til naturligt hår.

Pakken indeholder:

  • Clarifying Shampoo 250ml: Step 1. Denne shampoo renser håret, og efterlader håret fyldigere og tykkere. Anvend en lille mængde og massér produktet i hovedbunden og hårlængderne. Massér hovedbunden med cirkelbevægelser for at øge blodcirkulationen i hovedbunden. Skyl grundigt med vand, og gentag hvis ønsket.
  • Bodifying Conditioner 250ml: Step 2. Conditioneren får håret til at se fyldigere og tykkere ud, og har en blødgørende effekt. Anvendes efter shampooen, hvor der bruges en lille mængde, som kommes i længder og spidser.
  • Densifying Mousse 125ml: Step 3. Moussen giver det sidste ekstra volumen i kampen om fyldigere hår. Den løfter øjeblikkeligt håret helt fra hårrødderne, og får håret til at se tættere og fyldigere ud. Anvend en passende mængde, og påfør i håndklædetørt hår. Først i hårrødderne og derefter i længderne. 

Anmeldelser

Der er endnu ingen vurderinger af dette produkt.

Kurv

 x 
Tom kurv

Valuta