creditcards

1-2 dages leveringstid
Gratis fragt ved køb over 499,-

Tom kurv

Hårstyling

Resultater 11 - 11 ud af 11
immagine2

L'Oréal Texture Expert Smooth velours 150 ml.

L’Oréal Professionnel lancerer TEXTURE EXPERT med det innovative stylingkoncept

Pris: 96.00 DKK

Produktdetaljer

Side 2 ud af 2

L'Oréal Texture Expert - noget for enhver type hår!

Texture Expert lanceres i mere end 300 danske saloner i januar 2009 og introduceres for dansk mode ved Style Counsels modeshows til fashion week i februar 2009.

Serien består af i alt 10 produkter som alle er udviklet med inspiration fra hudplejens raffinerede verden. Produkterne går 100% i detaljen, og er tilpasset hårets type og kvalitet.

Er dit hår fint, normalt eller kraftigt? 
Alle hårtyper er unikke, og hver formel i Texture Expert er tilpasset de forskellige hårtypers behov. De forskellige guldfarver på emballagen associerer til hver sin unikke hårtype.

Hvidguld til fint hår, guld til normalt hår, rødguld til kraftigt hår, samt en lak i rosaguld til alle hårtyper.

Produkterne indeholder hver især den rette balance mellem styrkende og plejende ingredienser, som for at kunne skabe gode resultater nøje skal tilpasses hårets struktur.

Her ud over indeholder alle produkterne i Texture Expert nærende egenskaber som blødgører håret og gør det nemt at style.

Serien er udviklet i samarbejde med nogle af verdens førende session-stylister - bl.a. har Malcome Edwards som er kendt fra London Fashion Week, hvor han bl.a. stod for Vivian Westwoods seneste show, arbejdet med serien, og anerkender produkternes evne til at skabe et både naturligt og sundt look, men også glamourøse looks med flotte bevægelser og evnen til at fastholde frisuren i lang tid.

Kurv

 x 
Tom kurv

Valuta